مسابقه نقاشی به مناسبت روز جهانی غذا

۱۹ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۰ کد : ۱۴۶۷ اخبار و رویدادها
مدیریت غذا و دارو ساوه درنظر دارد با عنایت به برنامه‌های فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی مرتبط با ایمنی غذا با تأکید بر شعار امسال روز جهانی غذا "رفتار ما آینده ما را می‌سازد" به عنوان محور جهانی و با عنوان ملی "آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا" و با همکاری اداره آموزش و پرورش، در جهت پروش فکری دانش‌آموزان مسابقه نقاشی با محوریت "کاهش مصرف قند، نمک و چربی" برگزار نماید.

با توجه به اینکه عادت کردن به ذائقه شیرین و یا شور به طور معمول از دوران کودکی شروع می‌شود.آموزش اصول صحیح تغذیه به کودکان و یا اصلاح الگو‌های غذایی اشتباه در دوران کودکی تأثیر بسزایی در سلامت آینده جامعه خواهد داشت.

دانش‌آموزان عزیز دوره اول و دوم ابتدایی می‌بایست نقاشی خود را که می‌تواند با موضوع تشویق برای کاهش مصرف قند و نمک و چربی و یا عوارض مصرف بی‌رویه آن‌ها و یا... باشد تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۷/۲۵ به مدرسه محل تحصیل خود تحویل دهند.

به آثار برگزیده این مسابقه جوایز نفیس اهدا خواهد شد.

کلید واژه ها: روز جهانی غذا مسابقه نقاشی