فراخوان شناسایی و بکارگیری نیروی خدمات

۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۹ کد : ۱۳۲۹ اخبار و رویدادها آزمون های استخدامی
دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه در نظر دارد به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز در رشته شغلی خدمات از طریق برگزاری مصاحبه و احراز صلاحیت‌های عمومی، بصورت شرکتی، به صورت ۸۹ روزه کرونا اقدام به جذب نیرو نماید.

دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه در نظر دارد به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحد‌های تابعه دانشکده علوم پزشکی ساوه در رشته شغلی خدمات افراد واجد شرایط را از طریق برگزاری مصاحبه و پس از احراز صلاحیت‌های عمومی، بصورت شرکتی به صورت ۸۹ روزه کرونا با در نظر گرفتن شرایط مندرج در جدول ذیل بکارگیری نماید: لازم به ذکر است تمدید مدت فوق منوط به نیاز محل خدمت و رضایت از نحوه علمکرد می‌باشد.

عنوان پست منطقه محل خدمت و جنسیت و تعداد و شرایط احراز به شرح زیر می باشد:
خدمات شبکه بهداشت ودرمان زرندیه/ مرد، ۳ نفر /دارا بودن مدرک دیپلم وکمتر /(مصاحبه )
خدمات مرکز بهداشت ساوه/ زن یا مرد، ۱ نفر/دارا بودن مدرک دیپلم وکمتر /(مصاحبه )
خدمات بیمارستان شهید مدرس ساوه /مرد،۳ نفر/دارا بودن مدرک دیپلم وکمتر /(مصاحبه )

لذا متقاضیان محترم می‌تواننداز روز یکشنبه مورخ 1400/05/17لغایت چهارشنبه مورخ 1400/05/20 تا ساعت 14:30

با مراجعه به سایت زیر ثبت نام خود را انجام دهند:

کلید واژه ها: جذب نیرو نیروی خدمات