فراخوان جذب نیروی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی

۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۷:۲۱ کد : ۱۰۰۱ اخبار و رویدادها آزمون های استخدامی
دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه در نظر دارد به استناد مجوز ۷۴۴/۱۰۵/د مورخ ۱۱/۱۲/۱۳۹۸ وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی نیروهای مورد نیاز خود را در رشته های شغلی کاردان وکارشناس بالینی فوریت های پزشکی طبق جدول ذیل به صورت همکاری۸۹ روزه بدون ایجاد تعهد استخدامی دائم یا مستمر تا پایان دوره بحران بیماری کووید ۱۹ در قالب شرکتی به کارگیری نماید
فراخوان جذب نیروی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی

عنوان رشته شغلی

جنسیت

تعداد مورد نیاز

شرایط احراز ( براساس طرح طبقه بندی مشاغل )

کارشناس بالینی فوریت های پزشکی

مرد

دارا بودن کارشناسی و کارشناسی ارشد پرستاری - هوشبری - کارشناسی فوریت های پزشکی

کاردان بالینی فوریتهای پزشکی

مرد

دارا بودن کاردان فوریت های پزشکی- پرستاری هوشبری

لذا متقاضیان محترم می تواننداز روزچهارشنبه مورخ 1400/01/25 با مراجعه به سایت زیر ثبت نام خود را انجام دهند:

تذکر مهم : انعقاد قرارداد بصورت همکاری 89روزه می باشد

شرایط عمومی :

1 داشتن تابعیت ایرانی

2- تدین به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان تصریح شده  در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

3-التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

4-انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی

5- عدم اعتیاد به دخانیات ومواد مخدر وروان گردان

6- نداشتن سابقه محکومیت جزائی موثر

شرایط اختصاصی

1-داشتن حداقل سن 20 سال (1380/01/25) وحداکثر سن  40 سال (1365/01/25)

تبصره :موارد ذیل به شرط ارائه تائیدیه های معتبر، به حداکثر سن مقرر اضافه خواهند شد :

الف ) جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا، فرزندان جانبازان بیست وپنج درصد (25%)و بالاتر، فرزندان آزادگان یک سال اسارت  و بالاتر از شرط حداکثر سن معاف می باشند.

ب) افراد خانواده معظم شهدا (شامل پدر ،مادر ،همسر،خواهر ،برادر ) به میزان 5 سال.

پ) رزمندگان  که در جبهه ها به صورت داوطلبانه خدمت نموده اند به میزان حضور در جبهه وهمچنین مدت زمان بستری شدن ویا استراحت پزشکی رزمندگان داوطلب در اثر مجروحیت در جبهه ها.

خ)مدت خدمت سربازی انجام شده

2-دارابودن  قد 165 سانتی متر و بالاتر.

3-دارابودن شاخص توده بدنی کمتر از 30 و بیشتر از 19

تبصره: افرادی کهBMI) (آنها در محدوده تعیین شده نبوده و نسبت به موضوع معترض باشند طبق دستورالعمل اجرایی مربوطه برای انجام"تست بیو الکتریک امپدانس" معرفی می شوند و تصمیم گیری نهایی در خصوص آنها براساس نتایج تست مربوطه صورت میگیرد.

4-دارا بودن گواهینامه رانندگی با آمبولانس  ب 2 یا پایه دوم

نکته :داوطلبان دارای گواهینامه ب 1 بایستی اصل گواهینامه ب 2 یا پایه دوم را تا پایان یک سال( در صورت ادامه بحران بیماری کرونا ) ارائه نمایند. بدیهی است در صورت عدم ارائه اصل گواهینامه در مدت تعیین شده بکارگیری آنها کان لم یکن خواهد شد. (لازم به ذکر است افراد زیر 24 سال چنانچه فاقد گواهینامه مربوطه باشند، در  صورت  بکارگیری بایستی گواهینامه ب 2 تا پایان 24 سالگی ارائه نمایند و در صورت عدم ارائه گواهینامه در زمان مقرر بکارگیری آنها کان لم یکن خواهد شد.

افرادی که مجاز به ثبت نام  نیستند عبارتند از:

1-مستخدمین رسمی و پیمانی و افراد بازنشسته و بازخرید خدمت دستگاههای اجرایی

2-انفصال شدگان دائم از خدمت و یا اخراج شدگان توسط واحدهای تابعه وزارت بهداشت

3-افرادی که به موجب آراء مراجع قضائی و ذیصلاح، از خدمات دولتی منع شده باشند.

4-افرادی که تعهد انجام کار به سایر موسسات و یا دستگاههای اجرایی دارند.

5-دارندگان مدارک تحصیلی معادل در رشته تحصیلی آگهی شده.

6-دارندگان مدارک تحصیلی مرتبط بالاتر از مقاطع اعلام شده در شرایط احراز مندرج در آگهی ملاک مرتبط بودن یا نبودن مقطع و رشته تحصیلی، طرح طبقه بندی مشاغل مورد عمل دانشگاه می باشد.

ضوابط و مقررات پذیرش مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان

مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان می بایست دارای معافیت یا گواهی پایان انجام طرح خدمت مربوطه باشند.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی فوریت های پزشکی استخدامی دانشکده علوم پزشکی ساوه