اطلاعیه ثبت نامی شماره ۳ پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال ۱۳۹۹

۱۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۴ کد : ۲۴۴ اخبار و رویدادها
اطلاعیه ثبت نامی شماره ۳ پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال ۱۳۹۹

در صورت بروز مشکل با شماره ی 08642343395 داخلی 110 تماس حاصل فرمایید .

( ۳۵ )

نظر شما :

ربابه ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۹:۲۶
سلام من ثبت نام اینترنتی رو کامل انجام دادم باید دانشگاه هم بیام؟
پاسخ مدیر سایت ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۳

سلام خیر این ترم نیاز به مراجعه حضوری نیست

عاطفه ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | ۲۳:۲۲
سلام .ببخشید من امسال این دانشگاه کارشناسی پذیرفته شدم میخواستم ببینم مدارک اصلو چه جوری باید به دانشگاه تحویل داد؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۲

با شماره 42343395-086 داخلی 110 تماس بگیرید

u ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۹
k
agh ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۱
سلام من ثبتنام انلاین روانجام دادم حالابایدچه کارکنم
پاسخ مدیر سایت ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۵

سلام در اطلاعیه های بعدی در هفته های آینده اطلاع رسانی خواهد شد

علی ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۵
سلام نیمسال دوم از کی شروع میشه؟
پاسخ مدیر سایت ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۸

سلام از بهمن ماه 99

زهرا ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۲۱:۳۳
سلام.من ثبت نام اینترنتی رو انجام دادم.بعد کسی که برام انجام داده میگه هنوز نتونستم به عنوان دانشجو با شماره دانشجوییم وارد بشه یعنی دانشگاه شاید تایید نکرده منو.مشکلی که پیش نمیاد برام؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۸

سلام در صورت دریافت کد رهگیری و شماره دانشجویی ثبت نام شما تایید شده است و برای  ورود به ساامنه دانشجویی فعلا برای ورودی های جدید امکان پذیر نمی باشد

در اطلاعیه های بعدی در هفته های آینده اطلاع رسانی خواهد شد

صدف مزروعیان ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۳
سلام من از دانشجویان جدیدالورود هستم میخواستم بدونم کی باید انتخاب رشته کنم
پاسخ مدیر سایت ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۶

سلام انتخاب رشته در ترم اول توسط خود دانشگاه صورت می گیرد

صدف مزروعیان ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۷
سلام من از دانشجویان جدیدالورود هستم ثبت نام اینترنتی رو هم انجام دادم میخواستم بدونم کی باید انتخاب واحد کنم
پاسخ مدیر سایت ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۵

سلام انتخاب واحد در ترم اول توسط خود دانشگاه صورت می گیرد

farahani.f ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۰
سلام من ثبت نامم رو انجام دادم وکد رهگیری و شماره دانشجویی برام صادر شده حالا باید چکار کنم ؟؟؟
رقیه ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۲
با سلام لعد از ثبت نام شماره دانشجویی یه من دادن ولی هنوزم موقع ورود به سایت باید با کد کنکورم وارد شم ؟واین که کی واحدها رو ارائه می کنید
زهرا ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۲
سلام.مدارک اصلی و کپی های ثبت نام رو پیش خودمون نگه داریم یا برای دانشگاه بفرستیم؟
مصطفی ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۵
سلام ببخشید الن باید انتخاب واحد هارو چی کار کنیم.و اینکه کتاب های رشته رو باید از کجا تهیه کرد.
Sahar ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۰
سلام من دانشجوی جدیدالورود هستم کِی دانشگاه اطلاعات رو تایید میکنه و من از کجا باید بفهمم که تایید شده؟
محمدعلی ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۶:۴۱
سلام دو تا سوال داشتم؛ من بعد ثبت نام کد رهگیری گرفتم؛ این یعنی ثبت نام من موفقیت آمیز بوده؟ کلاس ها چه زمانی شروع میشه؟
صدف مزروعیان ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۳
سلام میخواستم بدونم نحوه‌ی تشکیل کلاس ها به چه صورت است؟
سیوان ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۲۲:۵۲
سلام. من دانشجو جدیدالورودم و ثبتنام اینترنتی هم انجام دادم الان برای معافیت تحصیلی پلیس +۱۰ میگه چون نیم سال دوم هستی باید از یکه بهمن واست وارد کنیم الان من باید چیکار کنم
سیوان ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۲۲:۵۶
سلام من دانشجو جدیدالورودم و تو رشته کاردانی فوریت دانشگاه شما ثبتنام اینترنتی رو هم انجام دادم الان برای معافیت تحصیلی پلیس+۱۰ میگه چون نیم سال دوم هستی باید از یک بهمن واست معافیت دانشجویی بگیریم الان من باید چیکار کنم.. قبلش دانشگاه ازاد ثبتنام کردم و انصراف دادم و تا یک سال دیگه غیبت نمیخورم لطفا راهنمایی کنید. ممنون
فربد ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۹
سلام" خسته نباشید. من کد رهگیری و شماره دانشجویی و دریافت کردم. آیا ثبت نام من تکمیل شده محسوب میشه یا هنوز نیاز تایید هست؟
دلارام ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۷
سلام ببخشید من در فرم اطلاعات تکمیلی دانشگاه، بجای شماره خودم شماره ی مامانم ثبت شده، اگر بخوان توو کلاس های درسی عضو کنن با اون شماره میشه؟؟ من چطوری میتونم ویرایشش کنم؟
بارمان احدی ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۶
سلام وقت بخیر. بنده از دانشجویان جدید الورود هستم. در پایان ثبت نام نیمسال ورود رو برای من نیمسال دوم تعیین کرد. میخواستم ببینم اشکال از ثبت نام بنده بوده یا به طور پیشفرض در سایت به این صورت بوده؟
عارف ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۷
سلام ببخشید من در حین ثبت نام فرم های شماره 6و4و1 رو سایت ازم نخواست.الان مشکلی پیش نمیاد.
عارف ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۸
سلام ببخشید اگه کد رهگیری و شماره دانشجویی دریافت کنیم دیگه تموم.
اردلان ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۷
سلام من ثبت نام رو انجام دادم کد رهگیری و شماره دانشجویی هم گرفتم اما رمز عبور ندارم برای ورود به پنل دانشجو از کدوم قسمت باید رمز عبور بگیرم؟
ندارحمانی ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۳
سلام . بنده ثبت نام کاردانی به کارشناسی رشته ی مامایی را انجام دادم . زمان مراجعه به دانشگاه و کلاس ها را لطفا بفرمایید .
پریا ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۰
سلام من ثبت نام اینترنتی انجام دادم. شروع و نحوه برگذاری کلاس ها به چه صورت و چه زمانی هست