دوشنبه 29 مرداد 1397 - 9 ذيحجه 1439 - 2018 آگوست 20
Delicious facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی خروجی PDF
کد خبر : 242412
تاریخ انتشار : 14 مرداد 1397 22:0
تعداد مشاهدات : 48

توصیه های بهداشتی به مسافران تابستانی

غذا را پیش از سفر یا در مقصد به طور کامل طبخ کنید/ پرهیز از مصرف آب های غیرمطمئن ..

.

رییس سامانه بهداشت 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مسافرین تابستانی لازم است چند نکته بهداشتی مهم را در سفرهای تابستانی خود در اماکن بین راهی رعایت کنند تا سفری سلامت را پیش رو داشته باشند.


 به گزارش وبدا، مهندس محراب آقازاده با بیان این مطلب، اظهار داشت: مهمترین مساله، توجه به منبع آب مصرفی و بر حذر بودن از مصرف آب های غیرمطمئن می باشد.

وی افزود: بهتر است مردم غذاهایی را كه با خود در طول سفر به همراه دارند، نیم پز نشده باشندو توصیه می شود از همان ابتدا غذا را كامل بپزید یا در مقصد اقدام به پخت آن كنید. غذاهایی مثل كتلت و كوكو یا تخم مرغ پخته برای سفر مناسب هستند و غذاهایی مثل الویه، کباب کوبیده، کالباس، سوسیس و مواد غذایی آبکی مانند انواع خورشت ها بسیار حساس و فساد پذیر هستند.

رییس سامانه بهداشت 190 وزارت بهداشت ادامه داد: می توان برای حفظ زنجیره سرمایی برای نگهداری مواد غذایی بالقوه خطرناک مانند "موادغذایی با پایه شیر و لبنیات، تخم مرغ، گوشت ماهی و طیور " از یخچال های یونولیتی در طول سفر استفاده کرد.

آقازاده در ادامه تصریح کرد: در صورت مجبور شدن به تهیه غذا از رستوران های بین راهی به بهداشت محیط رستوران، لباس کار کارکنان و نظافت عمومی مکان توجه کنند.

وی افزود: مردم باید به رنگ گوشت کباب کوبیده عرضه شده توجه کرده و در صورتی که به رنگ قرمز بود از مصرف آن به علت عدم پخت کافی اجتناب کنند.

آقازاده در پایان تصریح کرد: در صورتی که در سفر خود با مشکل عدم رعایت نظافت در اماکن عمومی و بین راهی یا سرویس های بهداشتی موجود در اماکن متبرکه، پمپ بنزین ها یا نمازخانه های بین راهی برخورد داشتند، موارد را با سامانه بهداشت 190 که به صورت شبانه روزی در خدمت هموطنان گرامی می باشد، اعلام کنند تا در اسرع وقت این مساله توسط کارشناسان بهداشت محیط منطقه رسیدگی شود.



کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشکده علوم پزشکی ساوه می باشد