دوشنبه 29 مرداد 1397 - 9 ذيحجه 1439 - 2018 آگوست 20
تاریخ انتشار : 10 مرداد 1397 12:30
تعداد مشاهدات : 79

مراسم جشن دانش اموختگان شانزدهمین دوره ی پرستاری

دکتر برادران " معاون آموزشی ، پژوهشی دانشکده گفت ...

.

" دکتر نیک روش " رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در جشن سومین دانش آموختگی دانشجویان  پرستاری ، اتاق عمل و بیهوشی دانشکده علوم پزشکی ساوه  خطاب به دانش آموختگان گفت :
در نگاه آئین و فرهنگ ما فارغ التحصیلی از دانش آموختگی وجود ندارد چرا که کسب علم و دانش و تجربه غایت و نهایتی ندارد .
جامعه و سیستم علوم پزشکی سرمایه زیادی در مسیر علم و دانش شما جوانان صرف نموده است ، باید قدر دان جامعه باشید و با نگاه به رسالت های اجتماعی  ، وظیفه خود را در قبال کشور و مردم خود ایفا نمایید .

‍ "دکتر برادران " معاون آموزشی ، پژوهشی دانشکده گفت :
این مراسم ،  جشن دانش آموختگان شانزدهمین دوره پرستاری ، سومین دوره اتاق عمل و دومین دوره هوشبری است که از دانشکده علوم پزشکی ساوه فارغ التحصیل شده اند .
کیفیت آموزشی در این دانشکده از نظر علمی و کسب تجربه با دانشگاههای تیپ 1 قابل قیاس است و کمتر نیست و این مهم را مدیون زحمات مجموعه دانشکده و اساتید و مدیریت و درایت رئیس دانشکده علوم پزشکی هستیم .

دکتر کوهستانی " سرپرست دانشکده پرستاری مامایی در سخنان خود دانش آموختگان را به اخلاق علمی توصیه نمود و گفت : کسب علم و دانش بدون اخلاق مداری  ارزشی ندارد و باید همراه با کسب علم در جهت کسب و حفظ اخلاق هم تلاش نمایید .