جمعه 1 تير 1397 - 9 شوال 1439 - 2018 ژوئن 22

درگاه ملی آمار

انجمن آمار ایران

پژوهشکده آمار

مجله علوم آماری (مجله علمی پژوهشی انجمن آمار ایران)

قلمرو مجله مقاله های حاوی نتایج پژوهش های بنیادی، کاربردی و توسعه ای در حوزه های مختلف علوم آماری است.

مجله پژوهش های آماری ایران(علمی-پژوهشی)

مجله بررسی های آمار رسمی ایران

نشریه ای علمی–ترویجی است که توسط مرکز آمار ایران - پژوهشکده ی آمار به صورت دوفصلنامه (هر شش ماه یک بار) منتشر می شود.

این مجله ، مقاله های ترویجی، توصیفی و مروری، گزارش علمی، و نقد کتاب/نرم افزار، مطالب نظری، کاربردهای خاص روش های موجود، مقایسه ی روش های مختلف، یا مرورهای موثق در زمینه های مختلف آمار رسمی را ارایه می کند. همچنین بخشی از مجله به انتشار ترجمه ی مقاله های مندرج در نشریه های معتبر خارجی اختصاص دارد.

دو ماهنامه تحلیلی - پژوهشی آمار

این مجله سعی دارد موضوعات مربوط به آمارهای رسمی را به زبان ساده اما علمی برای استفاده ی عموم مردم و مسئولین ارایه نماید.

اندیشه آماری

نشریه علمی ترویجی انجمن آمار ایران

ژورنال آکادمیک آمار آکادمی

ژورنال الکترونیک آمار آکادمی، با هدف ایجاد فضایی برای نشر تجربیات و تخصص افراد در زمینه تکنیکهای نرم افزاری آمار که در رشته های مختلف دانشگاهی به کار گرفته می شود، راه اندازی شده است.

مقالات آموزشی SPSS

مقالات آموزشی SAS